Publiceringsdatum:

Andreas Weise till Oxelösund i höst

5 oktober kommer artisten Andreas Weise till Koordinaten! Under hösten ger han sig ut på turné och ett av stoppen blir här i Oxelösund.

Andreas Weise är ett etablerat namn inom den internationella musiksfären med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Under lång tid har han förtrollat publiken med sin själfulla, klassiska röst och naturliga karisma.

I april släpptes hans nya album ”The Circle” och med den visar han upp en ny sida av sig själv. Ett album där Andreas utforskar nya musikaliska och personliga vägar. Tillsammans med den internationella låtskrivaren Jörgen Elofsson har han skapat en ny ljudbild och Andreas röst är starkare än någonsin. För Andreas har detta inte bara varit en resa som artist utan en introspektiv resa där han vågar visa vem han är. Som person, pappa, partner och artist. En resa som gått ut på att hitta den totala artistiska friheten att skapa låtar som kommer leva och växa genom livet.

Torsdag 5 oktober kommer han till Koordinaten och biljetterna släpps på måndag 8 maj, kl. 10.00. Du hittar mer info, länkar till Andreas musik och biljetter när de släpps, på visitoxelosund.se Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer