Publiceringsdatum:

Konsert med John Martin Bengtsson

Våren 2022 gav musikalartisten John Martin Bengtsson en bejublad konsert i S:t Botvids kyrka. Nu återkommer han igen till Oxelösund torsdag 4 maj och ger "En konsert - helt enkelt". Även denna gång uppträder han i S:t Botvids kyrka.

John Martin har en gedigen musikalkarriär bakom sig. I över 30 år har han spelat olika karaktärer i musikaler som Chess, Fame, Hair, Evita, West Side Story, Les Miserables med flera. Favoritkaraktären är Fantomen i "The Phantom of the Opera" som han senast spelade nu under våren på Kristianstad Teater. Med sin klangfyllda baryton/tenorröst är han attraktiv som artist på många konserter runt om i Sverige och Europa och har ofta förekommit både i tv och radio. Vissa kanske också känner igen rösten från flera Disneykaraktärer som John Martin gestaltat genom åren.

Med sig till S:t Botvid har han sin pianist Göran Åhlfeldt och gästartist är Nyköpingsbördiga Martina Dahlström.

Martina är ett känt ansikte för många i både Nyköping och Oxelösund då hon ofta förekommer i olika musikaliska sammanhang i vårt närområde. Hon har arbetat flera säsonger som showartist både i Sverige och utomlands och på meritlistan finns duetter med bland andra Uno Svenningsson, Sonja Aldén, Shirley Clamp och Anna Stadling. Martina var gästartist vid John Martins besök hos oss 2022 och deras duetter uppskattades mycket av publiken.

Biljetterna kostar 325:- och finns att köpa via den här länken Länk till annan webbplats. eller i Informationen på Koordinaten.

Välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer