Publiceringsdatum:

Traditionellt valborgsfirande vid Ramdalen

Söndag 30 april firar vi in våren vid Ramdalens IP. Samtidigt pågår ungdomsevenemanget "Innebandy by Night" inne i sportcentret.

Varmt välkommen att fira in våren med traditionsenligt valborgsfirande vid Ramdalens IP. Körsång, vårtal, aktiviteter och fikaförsäljning. Aktiviteterna börjar 18.15 och brasan tänds 19.45. Innebandy by Night pågår 18.00 - 24.00 i Ramdalens Sportcenter. 20:- i entré för de som är över 18 år.

Arrangeras av Oxelösunds kommun i samarbete med Oxelökören, SlaughterSisters/Ung kraft, Finska föreningen, BRIS, Bufff Södermanland, OIK, Fiskebåtens Vänner, Reumatikerföreningen, Hembygdsföreningen och Nyköping-Oxelösund Discgolfklubb

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer