Publiceringsdatum:

Discgolftävling under påsken

Det spelas flitigt på vår discgolfbana i Oxelösund under alla årstider! 10 april, annandag påsk, arrangerar den nystartade discgolfklubben Nyox Vipers Nyköping-Oxelösund en tävling. Om du har planerat att spela under påsken så påverkas allmänhetens spelmöjligheter på banan under måndagen.

Måndag 10 april arrangerar Nyox Vipers en partävling på discgolfbanan vid Ramdalens IP. Mellan klockan 9 - 16 kommer banan därför inte att vara tillgänglig för allmänheten som den brukar. Om du är nyfiken på tävlingen och kanske vill delta, hittar du information om den på den här webbplatsen. Länk till annan webbplats.

Vi hoppas att tävlingen inte påverkar ditt discgolfspelade och att det finns förståelse för att banan inte kommer att vara tillgänglig som övrig tid.

Du kan följa Nyox Vipers på deras sociala medier Länk till annan webbplats. om du vill hålla dig uppdaterad om vad föreningen arrangerar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer