Publiceringsdatum:

Jamladies ger konsert på Koordinaten

"She´s got the look" är en hyllningskonsert till Marie Fredriksson och hennes fantastiska låtskatt. Det utlovas en och annan Roxette-låt också. 23 mars står Jamladies på Koordinatens scen. Med sig har de gitarristen Richard Hauer.

Vi djupdyker i hennes repertoar och ger publiken allt från de tidigare låtarna som ”Bästa dagen” till de senare, som ”Äntligen”… och alla de stora hitsen däremellan. Vi tillåter oss att bli personliga både i våra musikaliska tolkningar men även när vi delar med oss av egna berättelser ur våra liv som på olika sätt knyter an till Maries musik. Naturligtvis har vi med oss ett riktigt högenergiskt nummer med Roxettes största hits! Publiken brukar dras med i ett brett spektra av känslor - både nostalgi, vemod och allvar men också i så mycket glädje, värme, hopp, framtidstro och kärlek!

Jamladies har funnits i 10 år och består av Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar. De har medverkat i bl.a Eurovision Song Contest, Melodifestivalen, Bingolotto och musikaler som Chess och Mamma Mia.

Konserten börjar 19.00, pris 325:- och du köper biljetter på den här webbplatsen. Länk till annan webbplats.


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer