Publiceringsdatum:

Oxelösunds DiscGolfPark - en av Sveriges mest välbesökta banor 2022

Våren 2022 invigde vi vår 18-hålsbana vid Ramdalens IP. Banan byggdes ut från 12 hål till 18 och även denna gång stod discgolfproffset Lars Jansson bakom designen.

Det har blivit mer och mer populärt att spela discgolf. Efter att vår discgolfbana iordningställdes med ny design av Lars Jansson 2020 har vi kunnat konstatera att intresset att komma till Oxelösund och spela har varit stort. Banan byggdes från början med 12 hål som vi utökade till 18 hål under våren 2022.

U-disc är en scorecard-app som de flesta spelare använder för att registrera sina rundor och statistiken visar att vår bana i Oxelösund hade över 15 000 rundor registrerade under 2022. Därmed är vår bana en av Sveriges mest spelade vilket vi är oerhört stolta över!

Banan ligger bredvid sportcentret vid Ramdalen och Medley hyr ut discar till den som inte har egna.Om du är nyfiken på sporten kan du läsa mer på DiscGolfParks webbplats. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer