Publiceringsdatum:

Inbjudan att lämna synpunkter - Lausuntopyyntö

Oxelösunds kommun bjuder härmed in till att lämna synpunkter på förslaget ”Plan för arbetet med nationella minoriteter och finskt förvaltningsområde i Oxelösunds kommun”. Ingen myndighet eller någon annan är skyldig att svara på denna inbjudan. Alla synpunkter är av stort värde för det fortsatta arbetet. Svaren kan lämnas på både svenska och finska.

https://www.oxelosund.se/kommun-och-politik/finskt-forvaltningsomrade---suomen-kielen-hallintoalue/inbjudan-att-lamna-synpunkter

Lausuntopyyntö, "Suunnitelma kansallisten vähemmistöjen ja suomen kielen hallintoalueen kanssa tehtävästä työstä Oxelösundin kunnassa "Oxelösundin kunta pyytää täten teitä antamaan lausuntoja ehdotuksesta "Suunnitelma työstä kansallisten vähemmistöjen ja suomen kielen hallintoalueen kanssa Oxelösundin kunnassa". Mikään viranomainen tai muu henkilö ei ole velvollinen vastaamaan tähän kutsuun. Kaikilla näkemyksillä on suuri arvo jatkotyöskentelyä varten. Vastaukset voidaan toimittaa sekä ruotsiksi että suomeksi.

https://www.oxelosund.se/kommun-och-politik/finskt-forvaltningsomrade---suomen-kielen-hallintoalue/kutsu-lausuntojen-esittamiseen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer