Publiceringsdatum:

Du kommer väl på Framtidsdagen?

Vill du byta jobb eller utbilda dig? Är du nyfiken på framtidsyrken och jobbmöjligheter? Välkommen på Framtidsdagen 2023.

På torsdag är det dags för Framtidsdagen 2023! Framtidsdagen vänder sig både till dig som är nyfiken på framtidsyrken och jobbmöjligheter, och till dig som arbetsgivare eller företagare. Framtidsdagen tar sin utgångspunkt i att ”Alla kan växa – både individer och näringsliv”.

Framtidsdagen är ett återkommande evenemang som arrangeras av Oxelösunds kommun och Nyköpings kommun tillsammans med Region Sörmland, Arbetsförmedlingen och Företagarna Nyköping & Oxelösund.

Kom och hör till exempel på Oxelösunds kommuns HR-chef Henny Larsson berätta om "En offentlig sektor med stora kompetensbehov". Hela programmet hittar du på framtidsdagen.se Länk till annan webbplats.. Evenemanget är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Tid: Torsdag 9 februari kl. 13-19
Plats: Olrogsalen på Culturum, Nyköping

Välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer