Publiceringsdatum:

Nya konstutställningar på Koordinaten

Keramik och finländsk barnbokskonst visas upp i Galleri K och O på Koordinaten under februari.

Nyköpingskonstnären Linda Engström visar upp sina keramiska verk i sin utställning "Jordlikt". Linda har de senaste två åren varit projektledare för våra två tunnelkonstprojekt i Oxelösund. Nu har hon sin första utställning hos oss i Galleri K. Lördag 4 februari är det vernissage kl. 11 - 14, då du kan träffa Linda själv och se hennes verk. Utställningen pågår till och med 28 februari.

I Galleri K öppnar på måndag 6 februari den spännande vandringsutställningen "En resa över Östersjön - finländsk barnbokskonst idag/Matka Yli Itämeren - uutta lastenkirjataidetta Suomesta”, producerad av Finlandsinstitutet. I den kan du titta på ett urval från den finländska barnlitteraturen. Utställningen pågår till och med 2 april.

Lördag 11 februari kl. 10 - 13 anordnar vi en skaparverkstad och sagostund i Galleri K för barnfamiljer.

Du kan läsa mer om båda utställningarna och skaparverkstaden på visitoxelosunds webbplats.    Länk till annan webbplats.Där finns också information om "En resa över Östersjön" på både svenska och finska.

Välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer