Publiceringsdatum:

Vad gör du om larmet går?

I foldern "Vad du ska göra om larmet går" finns viktig information för dig som bor i Oxelösund.

Nyligen skickades foldern ”Vad du ska göra om larmet går” till hushåll i Oxelösunds kommun. Den berättar vad du ska göra om en kemikalieolycka skulle inträffa vid någon av de fyra verksamheterna SSAB, Linde Gas, Oxelösunds hamn eller OxGas.

Dessa verksamheter omfattas av den så kallade Sevesolagstiftningen och ska enligt lag lämna information till allmänheten om sina risker minst vart femte år. Foldern som skickats ut till hushållen finns även tillgänglig här på oxelosund.se. Länk till annan webbplats. Har du inte fått foldern och vill ha ett fysiskt exemplar kan du hämta det i kommunhusets foajé eller på Koordinaten.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer