Publiceringsdatum:

Ljus i vintermörker - konsert med Isabella Lundgren och Irma Schultz

Februari inleds med en finstämd konsert med två fantastiska sångröster som bjuder på jazz, visa och evergreens. Torsdag 2 februari står de på Koordinatens scen.

När något tar slut och något annat tar vid. Vad bär oss när vi inte längre orkar bära oss själva? Vem vänder ljus i mitt mörker? Det är frågor som Isabella och Irma ställer sig.

Isabella Lundgren är en av Sveriges främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon, som få, förmågan att trollbinda sin publik. 2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik.

Irma Schultz är en meriterad sångerska, låtskrivare och skådespelare med en mängd soloalbum, listframgångar och hyllade samarbeten i bagaget. År 1990 vann Irma en Grammis för Årets kvinnliga pop. Senaste skivan består av eget material och tonsättningar av poesi, bland annat Tranströmer och Boye.

Båda sångerskorna är flerfaldigt prisbelönta och erkända inom sina olika fält. Trots att de verkar inom olika genrer finns ett tydligt släktskap i deras sätt att tänka kring och ta sig an musik. Med sig har de pianisten Julia Nilsson och gitarristen Agnes Persson.

Biljetter till konserten kan du köpa via den här länken Länk till annan webbplats., eller direkt i Informationen på Koordinaten. Pris: 325:-.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer