Publiceringsdatum:

Musikalartisten John Martin Bengtsson gästar Oxelösund igen

Efter den bejublade konserten våren 2022 kommer musikalartisten John Martin Bengtsson tillbaka till Oxelösund och S:t Botvids kyrka.

Torsdag 4 maj ger musikalartisten John Martin en ny konsert i S:t Botvids kyrka. Även denna gång har han med sig Martina Dahlström som gästartist.

I konserten som han gav i april 2022 bjöd han oss på en mängd låtar från de musikaler som han har medverkat i under sin 30-åriga karriär; Fame, Hair, Evita, West Side Story, Les Miserables med flera.

Just nu är John Martin högaktuell i rollen som The Phantom på Kristianstads Teater. Den rollen har han spelat tidigare både i Sverige och utomlands och fått fina hyllningar för.

Du kan läsa mer om John Martin Bengtsson och konserten på visitoxelosund.se. Länk till annan webbplats. Där hittar du också länkar till hans musik och webbplats och kan köpa biljett.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer