Tvättar händer med tvål under en vattenkran.

Publiceringsdatum:

Hjälp oss att minska smittspridning

De senaste veckorna har smittspridningen av Covid, RS-virus och influensa ökat i Sörmland. Region Sörmland rekommenderar att allmänheten följer de råd som finns för att begränsa smitta och påminner om vaccination.

Ökningen förväntas fortsätta över jul- och nyårshelgerna och det är därför viktigt att skydda de individer som riskerar att bli svårast sjuka av dessa infektioner. Besökare rekommenderas att ta kontakt med aktuell avdelning inför sitt besök för att uppdatera sig om situationen. Undvik alltid att besöka oss när du har sjukdomssymtom.

För mer information se länkar:

Luftvägsinfektioner såsom Covid-19, influensa och RS-virus ökar i Sörmland - Region Sörmland (regionsormland.se) Länk till annan webbplats.

Fortsatt kraftigt ökad smittspridning av covid-19, influensa och RS-virus — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se) Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer