Publiceringsdatum:

Biljetter kvar till konserten med Hanna Ferm och Junie

Onsdag 21 december bjuder vi in alla barn och ungdomar i Oxelösund som går i årkurs 5 upp till 17 år till en uppstartskväll inför jullovet med en konsert i Eventsalen och andra aktiviteter! Det finns biljetter kvar!

Hanna Ferm är en lysande stjärna på pophimlen och har de senaste åren varit med i Talang, Idol och Melodifestivalen och haft flera hitlåtar som till exempel ”För Evigt”. Junie debuterade för två år sedan och det senaste året har varit en framgångssaga för henne. Låten ”Komma över dig” blev en sommarhit och hennes ”Ett steg fram” har spelat miljontals gånger och blev en Tiktok-hit. I maj släppte Hanna och Junie låten ”Välkommen åter” tillsammans som de kommer att spela under kvällen.

Deras spelning på Koordinaten är särskilt framtagen för Oxelösund och ingår inte i deras ordinarie turnéschema.

Om du vill boka biljett mejlar du till kristian.josevski@oxelosund.se eller pratar med personalen på fritidsgården, så hjälper de dig. Vårdnadshavare för de yngre har möjlighet att vara närvarande i biblioteket under konserten. Priset för biljetten är 60:-.

Annat som händer under konsertkvällen:

Magikern Jens Jadbäck kommer att mingla runt och visa sina trick och fingerfärdighet på nära håll. Vi har flera andra aktiviteter innan konserten som att göra sin egen pin, tävla i Cornhole, Justdance med mera. I caféet säljer vi godis, dricka, korv och toast.

Har du aldrig hört Hanna och Junie? Då kan du lyssna på deras låt här. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer