Publiceringsdatum:

Konsert för barn och ungdomar med Hanna Ferm och Junie!

Den 21 december arrangerar fritidsgården en unik konsert i Eventsalen på Koordinaten. Hanna Ferm och Junie kommer hit! Konserten är för barn och ungdomar som bor i Oxelösund och går i årkurs 5 och upp till 17 år.

Oxelösunds kommun avsätter varje år medel för lovaktiviteter för våra barn och ungdomar. Under 2022 och med pandemins osäkerhet för evenemang har inte allt medel använts. Därför gör vi nu en storsatsning i samband med att jullovet börjar. Fritidsgården bjuder in till en konsertkväll på Koordinaten.

Konserten ingår inte i ordinarie turnéplan för Hanna Ferm eller Junie, utan är särskilt framtagen för barn och unga i Oxelösund just den här kvällen.

Hanna Ferm är en lysande stjärna på pophimlen och har sedan 2014 varit med i Talang, Idol och Melodifestivalen och haft flera hitlåtar som till exempel ”För Evigt”. Junie debuterade för två år sedan och det senaste året har varit en framgångssaga för henne. Hennes ”Komma över dig” blev en sommarhit och hennes ”Ett steg fram” har spelats miljontals gånger och blev en Tiktok-hit. I maj släppte Hanna och Junie låten ”Välkommen åter” tillsammans.

Du kan läsa på den här sidan vad som gäller och hur du anmäler dig till konserten.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer