Publiceringsdatum:

Dotter till Oxelösund! Hela vårens scenprogram släpps idag.

Scenprogrammet för våren 2023 släpper vi i sin helhet idag. Det kommer att bli en spännande blandning på Koordinaten av skandinavisk pop, jazz, musikteater och en hyllning till Marie Fredriksson.

2 feb Isabella Lundgren & Irma Schultz "Ljus i vintermörker"
Isabella och Irma är båda etablerade och flerfaldigt belönade sångerskor. I sin konsert "Ljus i vintermörker" kommer de att bjuda på jazz, visa, egna sånger och evergreens.

23 feb Musikteater Unna ger "Balkan Epic"
En sann berättelse om musikern Anders Peevs pappa, Straihil Peev. En föreställning där berättaren både muntligt och musikaliskt ger sig ut på en jakt efter att förstå krigets följder.Vi bjuds på episk folkmusik från Balkan och Sverige.

23 mars Jamladies "She´s got the look"
En hyllning till Marie Fredriksson och den låtskatt som hon gett oss. Jamladies består av Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar och kanske känner du igen dem från Eurovision Song Contest, Melodifestivalen eller musikaler som Chess och Mamma Mia, där de har medverkat.

13 april Maja Francis "A Pink Soft Tour"
Just nu är Maja högaktuell i tv-programmet "Så mycket bättre". I vår ska hon åka som förband till First Aid Kit på deras Europaturne men därefter blir det en egen turné för Majas del, där Oxelösund ingår. Hennes senaste album från i år har nominterats till ett flertal fina musikpriser.

25 maj Dotter
Vårens scenprogram avslutar popartisten Dotter med en konsert inför en stående publik. Hon har deltagit i Melodifestivalen ett flertal gånger och hennes hitlåt "Bulletproof" som Dotter deltog med 2020 har sålt både guld och platina.

Biljetter till Jamladies och Dotter släpps fredag 25 november, biljetter till övriga evenemang är tillgängliga redan nu. Du hittar mer information om alla artisterna, länkar till deras musik och biljetter på visitoxelosund.se. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer