Publiceringsdatum:

Invigning av aktivitetsparken

Torsdag 17 november kl. 14.30 inviger vi den färdigställda aktivitetsparken vid Oxelöskolan.

I början på juli tog vi det första spadtaget till den nya aktivitetsparken och nu är den klar för invigning!

Aktivitetsparken är en yta för skateboard, bmx-cykling och utomhusträning som ligger nära Oxelöskolan. Den har tagits fram baserat på diskussioner med ungdomar som använder skateparken vid Ramdalen. Aktivitetsparken kan ses som ett komplement till den lekutrustning och multisportplan som redan finns på Oxelöskolans gård. Tanken är att den ska locka till spontanidrott för barn och ungdomar i Oxelösund.

14.30 håller Catharina Fredriksson, ordförande i kommunstyrelsen (S) och Patrik Renfors, ordförande i kultur- och fritidsnämnden (V), invigningstal. Därefter är allmänheten välkommen att prova den nya aktivitetsparken.

Välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer