Publiceringsdatum:

Konsert med soulartisten Tingsek 17 november

Med influenser av amerikansk tradition har den skånebördiga sångaren, låtskrivaren och producenten Magnus Tingsek sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul av bästa sort.

Oxelösunds kommun, tillsammans med United Stage, presenterar Tingsek när han som en del av sin konsertturné under hösten kommer till Eventsalen på Koordinaten. Denna konsert kommer att vara i det intima formatet i form av en duo med Måns Mernsten från gruppen Damn.

Tingsek har från 2005 fram till idag släppt sju album. Från debutalbumet ”Tingsek” till ”Home”. I det senaste låter han rösten ta en större plats och soundet är mer avskalat utan att för den delen tappa själen av soulen.

Tingsek har samarbetat med en rad olika artister genom åren; Timbuktu, Adam Tensta, Ane Brun, Sarah Dawn Finer för att nämna några. Han har också producerat flera album och bland annat varit på turné i Europa och Nordamerika med Allen Stone.

Torsdag 17 november kl. 19 står han på Koordinatens scen. Biljetter hittar du på den här webbplatsen.  Länk till annan webbplats.Du kan också köpa biljett i Informationen på Koordinaten. Är du nyfiken på Tingseks musik, kan du lyssna på hans låtar på Spotify Länk till annan webbplats..

Varmt välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer