Publiceringsdatum:

Maja Francis till Oxelösund i april!

Maja Francis är just nu högaktuell som en av deltagarna i årets ”Så Mycket Bättre” och har fått strålande kritik från hennes tidigare, såväl som nya publik.

Maja Francis har varit en del av den svenska musikscenen sedan släppet av debutsingeln ”Last Days Of Dancing” år 2015. Åren efter följde samarbeten med bland andra Veronica Maggio och gjorde under tiden inte mindre än tre EP-släpp.

I vår åker hon som support på First Aid Kit’s Europaturné, men därefter väntar en egen turné på svensk mark – tillsammans med sitt band. Och 13 april kommer hon till Koordinaten i Oxelösund!

Du kan läsa mer om Maja och hennes konsert på visitoxelosund.se. Länk till annan webbplats. Biljetter släpps 2 november kl. 10.00

Vi släpper hela vårens scenprogram på Koordinaten fredag 18 november och biljetter till övriga konserter kan du köpa från och med fredag 25 november. Du kan köpa biljetter både på Koordinaten i Informationen eller via webben. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer