Publiceringsdatum:

Anna Bromee till Koordinatens scen 27 oktober

Torsdag 27 oktober gästas vi av artisten Anna Bromee med hennes musikteaterföreställning "En frid(a) för själen - en livsresa med Anni-Frid Lyngstads musik".

Anna Bromee är en tusenkonstnär med rötter i Nyköping som bland annat sjunger, är skådespelare och manusförfattare. Den gedigna listan på hennes medverkan i olika produktioner genom åren omfattar allt från musikaler till humorprogram i TV. Hon har blivit tilldelad flera priser, senast fick hon Povels Penna – ett hederspris i Povel Ramels namn för manusförfattare ”som utmärkt sig för texter med hög kvalitet”.

Sedan barnsben har Anna Bromee varit fascinerad av ABBA, Anni-Frid Lyngstad och hennes musik. I sin musikteaterföreställning som nu kommer till Oxelösund, ger hon sin hyllning till förebilden vars texter har varit så betydelsefulla genom åren.

I ”En frid(a) för själen” bjuder Anna oss på en minnesresa från hopprepstiden till idag. Humor och allvar blandas med den specialarrangerade musiken - inklusive ABBA-låtar.Föreställningen är regisserad av Gunilla Nyroos och spelas med Fridas välsignelse.

Du kan läsa mer om Anna på hennes webbplats. Länk till annan webbplats.

Biljett kan du köpa i Informationen på Koordinaten eller via webben på den här sidan. Länk till annan webbplats.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer