Publiceringsdatum:

Konsert med Sara Zacharias och Jens Hult 29 september

På torsdag startar höstens scenprogram på Koordinaten! Först ut är två vispopartister - Sara Zacharias och Jens Hult. Det blir två konserter i en, men de kommer också att bjuda på musik som de har skrivit tillsammans.

Sara och Jens har arbetat ihop under många år. 2021 släppte de låten "Tid" som de skrivit tillsammans. Den kommer vi att få höra på torsdagens konsert i Eventsalen på Koordinaten. De kommer att köra några fler låtar tillsammans, men resterande tid spelar de sin egen musik. 19.00 börjar konserten. 

Det som båda har gemensamt är deras unika röster och berörande texter, något som är tydligt i låten "Tid". För de som inte känner till artisterna sedan tidigare, finns det mängder av musik att lyssna på via internet.

I augustinumret av den lokala tidningen Magazinet, finns en artikel med dem som du kan läsa på den här webbplatsen. Länk till annan webbplats.

För mer information om konserten, biljetter och länkar till deras musik, hittar du här. Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen till Koordinaten på torsdag kväll!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer