Publiceringsdatum:

Invigning av tunnelkonstprojektet 21 september

Välkomna till invigningen av Tunnelkonstprojektet ”Minnena sitter i väven” i gångtunneln vid Björntorpsvägen och Jogersövägen”. Ett invigningsprogram kommer genomföras kl. 18 - 19 med tal från projektledaren Ingela Ljung , konstnärerna Linda Engström och Isabel Ahderinne och Kultur- och fritidsnämndens ordförande Patrik Renfors.

Under sommaren 2022 pågick ett konstprojekt i gångtunneln vid Björntorpsvägen och Jogersövägen där feriearbetande ungdomar boende i Oxelösund målade tunneln under ledning och skiss av Ingela Ljung, Linda Engström och Isabel Ahderinne. Detta är den andra tunneln på lika många år som feriearbetande ungdomar har fått möjlighet att förgylla det offentliga rummet i Oxelösunds kommun med konst.

Välkomna!

Kontaktperson: Magnus Lagerström, kultursamordnare, 0155 - 383 57.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer