Publiceringsdatum:

Upprustade Stenvikshamnen är invigd

Nu är "nya" Stenvikshamnen invigd, i strålande sol, med pompa och ståt! Miljö- och samhällsbyggnadens ordförande Tommy Karlsson höll tal, klippte bandet och förklarade Stenvikshamnen invigd. Kulturskolans sommarorkester bjöd på vacker sommarmusik.

I Stenvikshamnen finns nu en stor parkyta med planteringar av träd och buskar. Det finns en ny grillplats, nya fikaplatser och på kajen står nu träbänkar och solsoffor. Längs kanalen och kajen löper också sittytor i trä, med en fantastisk utsikt. Det finns fyra asfalterade ställplatser för husvagn/husbil, och ca 15 parkeringsplatser.

Upprustningen är en del i kommunens satsning på att rusta upp och ta hand om kommunens utemiljöer, och att ta tillvara Oxelösunds havsnära läge.

Du är nu varmt välkommen till Stenvikshamnen för att sola, grilla och fika, eller bara finna lugn och ro här, med havet som bakgrund.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer