Publiceringsdatum:

Tung trafik vid Ramdalsskolan

Den 13-14 juni bör personal och vårdnadshavare med barn på Ramdalens förskola och fritidshem vara uppmärksam på tung trafik. Det kommer att pågå arbete med asfaltering vid Ramdalsskolans varuintag. Välj en annan väg till arbete och hämtning samt lämning av barn.

Måndag 13 juni till och med tisdag 14 juni bör personal och vårdnadshavare med barn på Ramdalens förskola och fritidshem vara uppmärksam på tung trafik. Det kommer att pågå arbete med asfaltering vid Ramdalsskolans varuintag till köket (se bild, röd linje). Transporterna till köket kommer att ske via en alternativ väg och grävmaskin samt lastbilar kommer att finnas vid arbetsområdet.

Vi rekommenderar att välja en annan väg till arbete respektive lämning eller hämtning av barn. Parkera på den stora parkeringen på andra sidan av skolan.

Du hittar information om pågående vägarbeten i Oxelösund på sidan Pågående arbeten inom gata och park

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer