Publiceringsdatum:

Mat och glass serveras vid Läget i sommar

Den 17 maj blev det klart att tre ”food trucks” kommer finnas placerade vid Läget, gästhamnen under sommaren. De kommer att stå bredvid gamla restaurang Läget och där kommer det också att finnas sittplatser för dig som matgäst.

Sedan tidigare är det klart att bröderna Charlie och Johan Stenberg driver Piren, gästhamnen samt sjömacken.

Det är Mourad, Amer och Hossam som kommer att ha sina vagnar mellan parkeringen och restauranghuset och vi kommer att använda den uteplats som är på den sidan huset som ett slags mattorg/food court för dessa tre eller om man vill köpa en glass i Piren och sätta sig där. Det är förstås ingen direkt ersättning till en färdig restaurang men det känns ändå bra att vi kan få till något att äta nere vid vårt kära Läget, berättar Johan Scherlin, näringslivsansvarig.

visitoxelosund.se Länk till annan webbplats. hittar du information om Piren, gästhamnen och sjömackens öppettider.

"Food trucksens” preliminära öppettider är kl. 11:00 till 20:00 nästan varje dag under sommaren.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer