En boj i vattnet med klippor och träd på land bakom.

Publiceringsdatum:

Nu kan du se badtemperatur även vid Femöre och Vivesta

Alla badsugna har sedan 2021 kunnat avläsa havstemperaturen på vår webbsida innan det är dags för ett dopp. Nu utökas det till ytterligare två av Oxelösunds populära badplatser.

Vi har tidigare kunnat se temperaturen i havet vid två av Oxelösunds kommuns badplatser, Jogersö och Stenvik. Jogersöbadet är Sörmlands största havsbad med sandstrand, klippor, hopptorn och stora gräsytor. Stenviksbadet är en mindre badplats med strand, klippor, bryggor och lekplats. Båda dessa badplatser har badstegar som sitter i året runt vilket gör det populärt även vintertid för kallbadare.

Nu i veckan har även Vivesta och södra Femöre fått varsin boj som mäter badtemperaturen. Besök visitoxelosund.se/badplatser Länk till annan webbplats. och planera in ett bad i Oxelösund när temperaturen passar dig.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer