Publiceringsdatum:

Discgolfproffset Lars Jansson deltar på invigning av vår 18-hålsbana

Lördag 14 maj inviger vi vår discgolfbana vid Ramdalen då vi har utökat den från 12 till 18 hål. Tillsammans med IK Tun arrangerar vi 14 och 15 maj en discgolfcup i Oxelösund och Nyköping. Proffset Lars Jansson kommer att visa trix och ge tips till besökare.

Lördagen 14 maj kommer Lars att närvara både i Nyköping och Oxelösund då IK Tun och Oxelösunds kommun inviger sina nya och utbyggda discgolfbanor. Han svarar gärna på frågor om kastteknik, grepp och hur man spelar discgolf. Lars har designat både banan i Enstaberga och vid Ramdalen.

Lars Jansson har spelat discgolf på högsta sverigenivå i över 10 år och är teamspelare med discgolfmärket Discmania. 2016 representerade Lars Sverige i EM, där han blev näst bäste svensk i den öppna klassen. Under senare år har Lars med konceptet DiscGolfPark designat över 40 st banor runt om i Sverige.

Lördag 14 maj
10.00 invigning av den nybyggda Gravel Pit DiscGolfPark, Enstaberga, Nyköping. Lars Jansson medverkar till 12.00.

12.00 ingivning av den från 12 till 18-håls Oxelösund DiscGolfPark, Ramdalens IP, Oxelösund av Patrik Renfors, ordförande i kultur- och fritidsnämnden (V). Lars Jansson medverkar från 12.30.

Discgolfcup med utlottning av vinster!
Under lördag och söndag 14 – 15 maj kan du delta i en avgiftsfri discgolfcup på båda banorna. Cupen kommer att läggas upp som evenemang i appen Tjing, där du kan registera ditt resultat. Vi kommer att lotta ut ett antal priser från Discmania efter cuphelgen. Du kan läsa mer om cupen på den här sidan. Länk till annan webbplats.

Discgolfcupen är ett samarbete mellan Oxelösunds kommun och IK Tun.

Vill du veta mer om discgolf kan du läsa på DiscGolfParks webbplats. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer