Publiceringsdatum:

Skräpdyk i Oxelösund

Kom och se när dykare plockar upp skräp från Oxelösunds havsbotten!

Skräp finns överallt i våra hav, en del av det har hamnat där av misstag och en del har hamnat där till följd av okunskap om vilken skada det kan göra. Är du nyfiken på att se vad som plockas upp från botten? Då är du välkommen att se dykarna jobba.

Det görs två dyk i Oxelösund:

  • Måndag 2 maj 16.00 i Östersviken vid OXSS (Oxelösunds segelsällskap)
  • Tisdag 3 maj 11.00 i Fiskehamnen vid restaurang Sailor

Projektets syfte är att få bort gifter från Östersjön samt att väcka opinion så att folk slutar slänga sopor i vår ömtåliga vattenmiljö. Rena Mälaren är en ideell förening. Läs mer på renamalaren.com Länk till annan webbplats..

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer