Publiceringsdatum:

Innebandy by Night

På valborgsmässoafton 30 april kommer vi att återuppta den årliga turneringen för ungdomar i Oxelösund "Innebandy by Night" i Ramdalens Sportcenter.

På grund av pandemin har flera av våra årliga arrangemang för barn och ungdomar i Oxelösund ställts in sedan 2020, varför det är glädjande att kunna genomföra dem igen. "Innebandy by Night" och den årliga resan till Gröna Lund för högstadieungdomar är två av dessa evenemang.

Turneringen pågår under lördagen 30 april mellan 18 - 24 i Ramdalens Sportcenter. Det är fri entré för alla ungdomar och Järnbruksklubben IF Metall och Ledarna bjuder alla ungdomar på korv och festis. Entréavgift för vuxna 20:-.

Vilka kan delta?
Alla ungdomar i Oxelösund som går i årkurs 7 till 9 kan bilda ett lag och delta i innebandytävlingen. Vinsten för det vinnande laget är resa och inträde till Gröna Lund på skolavslutningsdagen. Laget kan anmäla sig senast 25 april till personal på fritidsgården på Koordinaten, blankett som finns på Breviksskolan hos aktivitetspedagogen eller via mejl till anmalan@oxelosund.se.

Varmt välkommen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer