Publiceringsdatum:

Avstängd cykelbana 27-28 april

På onsdag och torsdag nästa vecka ska de tillfälliga skolbyggnaderna bort. Det påverkar cykelbanor och vändplan i området.

Nu ska de tillfälliga byggnaderna som använts under renoveringen av Ramdalsskolan plockas bort. Detta påverkar framkomligheten i området under onsdag 27 april och torsdag 28 april. Cykelbanan på skolans framsida och utanför förskolan kommer att vara avstängda liksom vändplanen, se röda markeringar i bilden.

Området som berörs kommer att vara avspärrat, och vi uppmanar vårdnadshavare att be barnen välja en annan väg (blått streck i bilden) under dessa dagar. Om du lämnar dina barn vid den stora parkeringen kan de gå precis intill skolan (den svarta streckade linjen på bilden).

Tack för din förståelse!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer