Publiceringsdatum:

En av Sveriges Fantomer till Oxelösund

28 april ger musikalartisten John Martin Bengtsson sin konsert "Musikalmagi" i S:t Botvids kyrka. Vi får följa med på hans snart 30-åriga resa i musikalernas värld.

John Martin har gestaltat Fantomen i "Fantomen på Operan" i flera uppsättningar genom åren. Inte minst som ersättare för Peter Jöback när musikalen gick på Cirkus i Stockholm. Under våren skulle föreställningen gå upp i Kristianstad med John Martin i huvudrollen, men är framflyttad till 2023 på grund av pandemin.

Nu inleder han sin konsertturné hos oss i Oxelösund där han bjuder oss på en musikalisk resa i sin snart 30-åriga karriär som musikalartist. Med sig i bagaget har John Martin musikaler som Fame, Hair, Evita, West Side Story, Les Miserables med flera. Med sin klangfyllda baryton/tenorröst är John Martin gästartist på många konserter runt om i Sverige och Europa och har ofta förekommit både i tv och radio. Vissa kanske också känner igen rösten från flera Disneykaraktärer som John Martin gestaltat genom åren. Det är dock rollen som Fantomen som ligger honom varmast om hjärtat.

Du kan läsa mer om John Martin och lyssna på musikalrösten på den här webbsidan Länk till annan webbplats. - där kan du också köpa biljett till konserten nästa vecka. Biljetter går också att köpa på Koordinaten. Konserten är ett samarbete mellan Oxelösunds kommun och Event & Mediamix.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer