Publiceringsdatum:

Åk på Bosafari!

Bosafari ska ge fler chansen att upptäcka Oxelösund.

Allt fler får upp ögonen för Oxelösund och väljer att flytta hit. För att ge ännu fler chansen att upptäcka de fina miljöerna jobbar vi bland annat med det vi döpt till Bosafari. En del av det är appen Bosafari Oxelösund som guidar besökare genom Oxelösund. I den visar vi var det byggs nytt och var det finns lediga tomter för den som vill bygga sitt eget hus. Besökarna får även se fantastiska utflyktsmål i vårt vackra Oxelösund.

I appen kan man besöka platserna i vilken ordning som helst och i den takt som passar bäst. När besökaren närmar sig någon av de 23 destinationerna i guiden startar en automatisk röstguide som berättar mer om platsen. Appen Bosafari Oxelösund finns att ladda ner i App Store eller på Google Play. Samma information finns även på bosafari.se men då utan röstguide. Lyssna, se och upplev!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer