Publiceringsdatum:

Barnlördagsliv lördag 2 april!

Äntligen kan vi arrangera vårt populära Barnlördagsliv på Koordinaten igen! Senaste gången var 2019 och därför är vi extra glada över att få önska alla barnfamiljer välkomna tillbaka till denna traditionella dag på biblioteket.

Mellan 10 - 15 är alla varmt välkomna till Koordinaten där vi bjuder på en mängd olika aktiviteter. Alla barn bjuds på varmkorv och fika. Det kommer att finnas pysselmöjligheter, sångstunder och Lions delar ut böcker till alla barn.

På fritidsgården kan barn från 9 år och uppåt utmana varandra eller personalen i femkampslek.

I konstgallerierna är det vernissage för nya utställningar kl. 11 - 14. I Galleri O ställer Lena Bergman ut sitt måleri och i Galleri K är det en samutställning av illustratörerna Jack & Elliot Wallentin, Anna Blåder och Annika Samuelsson. Jack & Elliot har en workshop för barn från 9 år och uppåt, där barnen tillsammans med illustratörerna får prova på olika tekniker. Tema är djur och workshopen kommer att utmynna i en liten utställning som kommer att hänga kvar i biblioteket.

Varmt välkommen till en härlig familjedag!

Barnlördagsliv har fri entré och sponsras av ICA Kvantum, Svenska kyrkan och Lions International.

Vill du veta mer om konstutställningarna, hittar du information på visitoxelosund.se Länk till annan webbplats. där du kan läsa om alla våra evenemang.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer