Oxelösunds logga
Tre personer med armarna i kors och texten The Apprentice Sverige.

Bild från tv4.se

Publiceringsdatum:

Oxelösund i The Apprentice på tv4

I höstas spelades serien The Apprentice in och nu finns den att se på tv4. I ett av avsnitten är inspelningsplatsen Oxelösund och fokus för hela avsnittet är just Oxelösund och våra besöksmål.

På onsdag 30 mars sänds fjärde avsnittet av The Apprentice på tv4. Det är ett program där en grupp entreprenörer ska tävla om att stå sist kvar och få pengar investerade i sitt befintliga bolag eller idé. Investeringen står programledaren och den framgångsrika entreprenören Gunilla von Platen för. Programmet spelades in hösten 2021.

Det ska bli så roligt att äntligen få se resultatet av de många timmar som filmades i Oxelösund. Vi var flera från Oxelösunds kommun som bidrog på olika sätt och det var väldigt spännande att få vara med och se hur en produktion går till, berättar Annie Rydstrand, turismansvarig.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer