Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Ingen kontroll av ventilationen på kommunens uppdrag

Just nu ringer ett företag runt och säger att de ska kontrollera ventilationen på kommunens uppdrag. De har inget uppdrag från kommunen och vi föreslår att du bara lägger på luren när de ringer. Är du anhörig till någon som inte har sociala medier eller internet för gärna den här informationen vidare.

Tips!

Låt ingen okänd komma in i ditt hem så länge besöket inte har anmälts i förväg! Det kan röra sig om trevliga personer som uppger sig vara hantverkare från olika företag och måste komma in för att kontrollera elektronik, rör eller ventilation.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer