Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Sandupptagning i Oxelösund

Vi får många frågor vid den här tiden på året om när vi börjar sopa upp grus och sand från våra gator och torg.

Sandupptagning efter vinterns halkbekämpning börjar vi med efter bedömningen med att det inte längre finns någon större risk för vinterväglag. Vi gör en bedömning av läget vecka 11 och därefter påbörjar vi eventuell sandupptagning. Det tar cirka 3 till 5 veckor beroende på mängd sand och väder. Vår målsättning är varje år att vara klara till vecka 18.

Vi hoppas att du som har bil har förståelse för och respekterar de skyltar och avspärrningar som vi sätter upp när sopningen börjar. Om du parkerar din bil vid ett avspärrat område, försvårar det arbetet med att göra Oxelösund rent och fint efter vintern.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer