Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Invigning av den nyrenoverade Ramdalsskolan

I dag den 10 mars invigdes den nyrenoverade Ramdalsskolan.

Barn och personal möttes av ballonger och glad musik på skolgården när utbildningschef Eva Svensson hälsade välkommen. På plats var också Jessica Caftemo (rektor), Britta Bergström (Utbildningsnämndens ordförande), Catharina Fredriksson (kommunalråd) och Kalle Alwert (biträdande rektor).

Catharina höll tal till barnen och efter det fick några av dem hjälpa till med att hålla och klippa bandet. Efter invigningen serverades extra god lunch på skolan, klyftpotatis och kyckling samt rulltårta till efterrätt.

Renoveringen av skolan påbörjades i januari 2021. Aula, rum för skapande (drama och bild) och NO (naturorienterande ämnen), matsal, kök, toaletter och korridorer i hus B har renoverats. Byggnaden har fått ett nytt tak och ny ventilation. Skolan, som har inriktningen idrott och hälsa har också anpassats utifrån att den blir en F-9-skola till hösten.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer