Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Fortsätter driva Jogersö camping i sju år till

Idag den 1 mars hölls en signeringsceremoni för ett nytt avtal som innebär att Havets källa får hyra och driva campingen på Jogersö i sju år till.

Tillsammans har vi under den föregående avtalsperioden utvecklat Jogersö camping genom ett gott samarbete.

Under den föregående avtalsperioden har vi tillsammans tagit campingen till en 4-stjärning status och utvecklat campingen på ett mycket attraktivt sätt som genererar många besökare till Oxelösund. Genom att förlänga avtalet fortsätter vi vårt framgångsrika samarbete, säger Catharina Fredriksson, (S) kommunstyrelsens ordförande.

Under årens lopp har flera förbättringar för att utveckla platsen genomförts. Ambitionen är att alla som besöker Jogersö får en positiv upplevelse. Campingen, badplatsen, strandcafé och restaurang är en del i att skapa en helhetsupplevelse för alla besökare.

När jag tog över campingen hade vi 19 000 gästnätter, nu har vi 50 000 gästnätter. Det känns så roligt att jag får fortsätta driva verksamheten och att vi tillsammans fortsätter utveckla platsen. Jogersö är en oas för Oxelösund, berättar Susanne Borg, VD Havets källa.

På bilden ser du Susanne Borg från Havets källa, Catharina Fredriksson (S), kommunstyrelsens ordförande samt Johan Persson kommunchef. Avtalet undertecknades i december. På grund av pandemin har det tagit tills idag innan parterna träffades och genomförde en signeringsceremoni.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer