Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Mer Oxelösund på bomässan framöver

Oxelösunds kommun blir partner och bomässan byter namn till Nyköping Oxelösund bomässa.

Oxelösunds kommun går in som partner i bomässan som arrangeras på Rosvalla i Nyköping 8-9 oktober och mässan byter namn till Nyköping Oxelösund bomässa. Årets mässa som från början var planerad till mars har flyttats fram på grund av pandemin.

Det är jätteroligt att Oxelösunds medverkan nu tydliggörs. Vi har varit med på mässan under många år och lyfte frågan med arrangörerna. Vi hoppas att ännu fler ska få upp ögonen för Oxelösund som boendeort, säger Catharina Fredriksson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Många Oxelösundsföretag ställer ut på bomässan och vi hoppas förstås på ännu fler utställare och besökare i oktober, säger Johan Persson, kommunchef.

Oxelösunds kommun lanserade förra året en egen coronasäkrad året runt-variant av bomässa i form av Bosafari via appen We are Oxelösund. Appen kommer att fortsätta leva vidare. Via Bosafari, som finns att ladda ner där appar finns, kan man ta sig runt i Oxelösund i sin egen takt när det passar en själv. Man guidas genom fantastiska boendemiljöer, får se var det byggs och var det finns lediga tomter. När man närmar sig något av stoppen i guiden startar en röstguide som berättar mer. Man måste befinna sig nära platsen för att kunna ta del av röstguiden, men samma rutt med bilder, information och länkar finns även på bosafari.se Länk till annan webbplats..


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer