Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Extra resurs för att stärka trygghet och studiero på Brevvikskolan

Efter att Brevvikskolan haft smällare i trapphuset, säkerställer vi trygghet och studiero genom att tillsätta en ny resurs under vårterminen.

Det var den 11 januari som en smällare användes inne på Brevviksskolan. Den händelsen tillsammans med andra mindre händelser under höstterminen gör att skolan nu förstärker med en extra resurs för att säkerställa trygghet och studiero på skolan. Ett samarbete med polis och socialtjänsten är inlett.

Det är viktigt att alla kan känna sig trygga i skolan och det är viktigt att skolan och vårdnadshavare hjälps åt för att alla ska kunna ha ett lärande i fokus. Skolan har redan tappat fart med anledning av pandemin och nu behöver fokus vara framtiden för ungdomarna därför förstärker vi med extra resurs, säger Eva Svensson, förvaltningschef.

Vi hade en stökig period i samband med höstens terminsstart. Det lugnade snabbt ner sig då vi fick till ett gott samarbete med vårdnadshavarna. Utöver den förstärkning vi nu gör tillsammans med lärare och övrig personal och i samarbete med vårdnadshavare och elever är min förhoppning att detta är en engångshändelse och att vårterminens fokus blir lärandet för alla elever, avslutar Tomas Ekholm rektor på Breviksskolan.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer