Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Biljettsläpp för vårens konserter!

Nu är biljetterna släppta till vårens scenprogram. Vi har en spännande mix av genrer att bjuda på under våren 2022.

WAO, 17 februari
WAO (Wilho Akseli Ollikainen), har på olika sätt inspirerats och berörts av Wilho Ollikainens konstnärskap. Ur hans efterlämnade och mycket rika material har de skapat denna nya musik- och berättarföreställning. Wilhos sånger, visor, dikter och inte minst hans historia, är värda att höras och beröras av.

Julia Logan, 24 februari
Det var många som fick upp ögonen för Julia Logan när hon singeldebuterade våren 2020. Popmani skrev trä ffande att ”det ä r fint att höra en röst som låter modern och egen samtidigt som soundet hintar om inspiration från svunna tider” om debutsingeln ”To Be True”

The Fantastic Four, 10 mars
Sedan det nationella genombrottet i Talang 2007 har musikgruppen The Fantastic Four turnerat i Norden och stora delar av Europa, släppt egenskriven musik, satt upp en egen krogshow och bland annat medverkat i Bingolotto. Det första albumet kom 2008 och placerade sig på en femte plats på Sverigetopplistan.

John Martin Bengtsson, 28 april, OBS! I S:t Botvids kyrka
Med sin konsertturné ”Musikalmagi” kommer John Martin att bjuda publiken på en musikalisk resa genom de kända musikaler han medverkat i. I The Phantom of the Opera har han sjungit flera roller, även som The Phantom, för vilken han har fått fina hyllningar.

Bellman – visor & bekännelser, 19 maj
En nyskriven musikteatermonolog som kastar nytt ljus över vem Carl Michael Bellman var och innehåller även många av hans mest älskade visor. Som Bellman ser vi Daniel Sjöberg som har setts både på privatteatrarna, institutionsteatrarna samt i film och tv-produktioner.

Du kan läsa om respektive evenemang på visitoxelosund.se Länk till annan webbplats.

Vi följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer vad det gäller evenemang med över 100 personer i publiken. Vi kommer därför begära vaccinationsbevis av vår publik över 18 år om detta krav kvarstår under våren.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer