Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Defne Koman Alm, nominerad till ”Årets offentliga chef”

Vi gratulerar Defne Koman Alm, rektor på Peterslund förskole- skolområdesom är en av sex nominerade till ”Årets offentliga chef”.

Varje år under konferensen Offentlig chef delas pris ut till den chef och ledare som bäst motsvarar de vinnande kriterierna. Den 8 december får vi veta vem som vann.
Motiveringen lyder:

Defne har med sitt trygga och genomtänkta ledarskap lyckats skapa en trygg och stabil personalgrupp. Pedagogerna är ambitiösa och engagerade och både förskollärare och barnskötare är behöriga. Genom sitt utvecklande ledarskap och sin stora förmåga att skapa teamkänsla i arbetslagen har Defne skapat förutsättningar för medarbetarnas optimala utveckling. Genom kollegialt lärande tar alla ansvar för förskolans kvalitet och fortsatta utveckling. Tillsammans har de alla byggt upp en stimulerande och trygg lärandemiljö för att barnen ska få den bästa starten i livet.


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer