Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Julgåva till medarbetare

För att visa uppskattning för alla insatser som gjorts och görs av medarbetarna i kommunens verksamheter under ett år präglat av pandemin delar Oxelösunds kommun i år ut en julgåva i form av ett presentkort.

Presentkortet är på 500 kronor och är framtaget i samarbete med Oxelösunds företagarförening.

Att vi kan belöna våra anställda med presentkort som julklapp för det goda arbetet under 2021 och samtidigt veta att pengarna gynnar den lokala handeln i kommunen känns väldigt bra säger Catharina Fredriksson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Beslutet om julgåva fattades i politisk enighet på kommunstyrelsens sammanträde den 24 november.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer