Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Hög andel barn i förskolan och många som fullföljer gymnasiet

Det är några av de styrkor som Oxelösunds kommun har enligt Lärarförbundets ranking som släpptes idag den 17 november.

Även lärarlönerna i Oxelösund går åt rätt håll och vi kliver upp till plats 68 av landets 290 kommuner när lärarlönerna jämförs. Totalt hamnar vi på plats 150 bland landets 290 kommuner i 2021 års rakning ”Bästa skolkommun”.

Det är glädjande att vi rör oss åt rätt håll. Vi fortsätter arbetet med lärandet i fokus. Vi har ett hårt arbete bakom oss med ny skolorganisation och att få en budget i balans. Nu börjar vi se resultat av det arbetet. Vi har en budget i balans. Den nya skolorganisationen kommer vara helt genomförd till höstterminen 2022 och vi fortsätter arbetet med att skapa förutsättningar för alla barn och ungdomar, säger Eva Svensson, utbildningschef.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer