Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Platser kvar på yrkesutbildningen svets och underhåll

Det finns platser kvar på yrkesutbildningen svets och underhåll på Campus Oxelösund. Campus tar emot ansökningar fortlöpande.

Yrkesutbildningen svets och underhåll har startat men det finns fortfarande möjlighet att delta. Anmälan görs till syvcampus@oxelosund.se Studie- och yrkesvägledare tar sen kontakt med den sökande.

Utbildningen varvar teori med praktik och det finns möjlighet till spetsutbildning, det internationella svetsdiplomet IW (Internationell Welding diploma).

Oxelösund gör just nu en resa med investeringar och rekryteringar inom industrin. Framför allt inom SSAB och Oxelösunds hamn men även nya verkstadsföretag etablerar sig i vårt närområde. Kvalificerad arbetskraft efterfrågas både inom svets och underhåll,

säger Morgan Andersson, rektor på Campus Oxelösund. Möjligheten till arbete efter avslutade studier är goda.

Här kan du läsa mer om utbildningen: oxelosund.se/barn-och-utbildning/vuxenutbildning-campus-oxelosund/vuxenutbildning/yrkesutbildningar Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer