Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Parkering för dig som ska till Diggiloo

Torsdag 19 augusti kommer Sveriges största sommarturné till Jogersö havsbad. I samband med det stänger vi av parkeringen och havsbadet. Vi hänvisar dig som ska till konserten att parkera på annan plats eller om möjligt ta dig till konsertområdet på cykel eller till fots.

På torsdag är det dags för Diggiloo. Det innebär en del tillfälliga förändringar vad gäller trafik och parkering. Här kan du se vad som gäller:

Hur tar jag mig till konserten på Jogersö havsbad?

Vi uppmanar dig att cykla eller gå om du har möjlighet. Det går även att resa kollektivt om du saknar andra alternativ. Närmsta busshållplats heter Jogersövägen och trafikeras av Sörmlandstrafikens linje 715 (1600 meter till konsertområdet). För dig som cyklar till konserten på Jogersö havsbad kommer det att finnas cykelparkeringar utanför entrén.

Var kan jag parkera bilen?

Det kostar inget att parkera. Följande parkeringsmöjligheter finns (länk till Google-karta). Länk till annan webbplats.

Ladda ner kartan som pdf. Pdf, 957.2 kB.

P1 - Ramdalen (1400 meter till konsertområdet)

P2 - Ramdalens IP (2000 meter till konsertområdet)

P3 och P4 - Gräsytorna efter Vallsundsvägen (1600 respektive 1500 meter till konsertområdet)

Tips: Åker du bil men har möjlighet att ta med cykeln på bilen? Parkera på någon av parkeringsplatserna och cykla resterande bit!

Gångvägen från parkeringarna till konsertområdet är märkta med röd och vit snitsel.

Observera att det är parkeringsförbud på båda sidor om Jogersövägen. Parkeringsvakt finns på plats.

Avsläppningsplats

Innan Jogersöbron invid Jogersövägen finns en avsläppningsplats för lämning och hämtning av konsertbesökare. Från Jogersöbron till konsertområdet är det 900 meter. Ingen parkering tillåten.

Rörelsehindrad?

Om du är rörelsehindrad har du rätt att parkera vid parkeringen på Jogersö havsbad om du är konsertbesökare och uppvisar giltigt parkeringstillstånd.

Övrig trafik till Jogersö

Endast campinggäster, boende och kolonister på Jogersö kommer att släppas förbi av trafikvärdarna vid Jogersöbron. Parkeringen vid Jogersö havsbad, badplatsen och gräsytorna är avstängda torsdag 19 augusti klockan 00-24.Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer