Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Nya industrilokaler i Bara

På Kommunstyrelsen den 2 juni beslutades att tilldela Galjaden Fastighets AB en markanvisning för ett större markområde i industriområdet Bara.

Vi skapar förutsättningar för våra mindre och medelstora företag att växa och utvecklas. Samtidigt blir vi genom att ha färdig industrimark med lokaler, attraktiva som ort för företag som snabbt vill etablera sig här, säger Catharina Fredriksson, (S) kommunstyrelsens ordförande.

Vi har ett behov av industrilokaler utifrån att våra två största företag i kommunen arbetar med stora utvecklingsprojekt. Projekten innebär att flera företag som idag befinner sig på företagens områden behöver flytta till nya lokaler och då måste det finnas färdiga industrilokaler att flytta till säger, Johan Persson, kommunchef

Det som skiljer en markanvisning inom ett industriområde från en markanvisning för bostadsbyggnation är att Galjaden Fastighets AB tillsammans med intressenter bestämmer vilken byggnation de har behov av och resultatet i form av ritningar presenteras till kommunen senast den 31 januari 2022.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer