Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Föreningar kan söka bidrag för sommarlovsaktiviteter 2021

Vill din förening hjälpa till och att aktivera våra unga i sommar? Föreningar och organisationer med säte i Oxelösunds kommun, som vill ordna kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar kan ansöka om bidrag senast 11 juni 2021.

Det finns två bidrag som föreningar kan ansöka om. Observera att kriterierna för att söka respektive bidrag skiljer sig. Ansökningarna behandlas i inkommen turordning. Alla aktiviteter måste följa Folkhälsoinstitutets riktlinjer. Kultur- och fritidsförvaltningen beslutar om vilka ansökningar som beviljas.

Bidrag från Oxelösunds kommun - aktivitet för barn och ungdomar 6 – 18 år.

Även 2021 har Oxelösunds kommun beslutat att ge Oxelösunds föreningsliv extra medel att söka, för att kunna skapa aktiviteter för barn och unga under sommaren 2021. Skapa gärna nya aktiviteter eller utveckla redan befintliga aktiviteter. Flerdagarsaktiviteter kommer att prioriteras.

Statliga bidrag - aktiviteter för barn och ungdomar 6 – 15 år.

Oxelösunds kommun har tilldelats medel från staten för sommarlovsaktiviteter där en viss del kan fördels till föreningar som vill starta nya aktiviteter eller utöka och utveckla redan befintliga aktiviteter för barn.

Du hittar information om de olika kriterierna och hur du ansöker på den här sidan.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer