Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

1 juni lättade restriktioner - vad gäller för idrotten?

Tisdag 1 juni 2021 börjar de lättade restriktionerna att gälla. Det innebär bland annat att barn och ungdomar kan delta i lägerverksamhet, cuper, matcher och tävlingar i mindre skala. Arrangemangen ska fortsatt vara smittsäkrade med möjlighet till avstånd för deltagare, precis som tidigare.

De föreningar som vill arrangera allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Oxelösund behöver tänka på att det tillåtna publikantalet är beroende på hur arenan ser ut, om publik kan sitta med avstånd, om det sker utomhus eller inomhus.

Du hittar information om de lättade restriktionerna på Folkhälsomyndighetens webbplats. Länk till annan webbplats.

Du kan också läsa vad som gäller för maxantal för deltagare i sammankomster i olika lokaler på den här sidan. Länk till annan webbplats.

Om du har frågor vad som gäller för vår idrottsplats och lokaler i Oxelösunds kommun, kontakta Anders Magnusson, kultur- och fritidsförvaltningen, anders.magnusson@oxelosund.se.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer