Oxelösunds logga

Publiceringsdatum:

Positivt budgetresultat för utbildningsnämnden

Den ekonomiska uppföljningen för januari till april visar på ett positivt ekonomiskt resultat för utbildningsnämnden. Årsprognosen visar ett överskott på 26 000 kronor.

Det är glädjande att se att 2021 börjar positivt och att vi kan lämna de negativa siffrorna bakom oss och blicka framåt. Jag vet att verksamheten har jobbat hårt för att få en budget i balans säger, Britta Bergström, (S) utbildningsnämndens ordförande.

Mitt uppdrag sen jag började i augusti 2020 har varit att få föreslå en ny förskole-skolorganisation och att skapa en budget i balans. Nu är vi där och det gör att vi nu kan utveckla arbetet med lärande i fokus., säger Eva Svensson, utbildningschef.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer